Їжі має бути багато: бранчі та сніданки-буфет в Києві

Їжі має бути багато. Так само, як музики, гарного настрою і приємних напоїв. З нагоди проголошення цього постулату Сім’я ресторанів Діми Борисова бажає познайомити Вас зі своїми безлімітними пропозиціями

Сніданки на Подолі

Коли: щосуботи та щонеділі, з 9.00 до 13.00

Канапка бар, що на Андріївському узвозі, запрошує на сніданки з вином без обмежень.  З 9.00 до 13.00 лише за 198 гривень ви можете в необмеженій кількості смакувати ігристе та тихе (біле і червоне) вино, свіжу випічку (бріоші, круасани, багети), йогурти, сири та масло власного виробництва, м’ясні спеціалітети, як-от сиров’ялені ковбаси чи буженину, яйця-пашот з соусом голландез, паштет з печінки цесарки та фазану морквяним мусом, фаршировані яйця, форшмак, паштет з гороху з ферментованою капустою, гранолу, сирники з шоколадом, різноманітні джеми та мед, фрукти та овочі.

Бронювання: 097 448 1433
 

Сієста на Подолі

Коли: по буднях, з 15.00 до 18.00

Ще одна фантастична пропозиція:  по буднях замовляйте на одного чи двох будь-яку пляшку вина та отримуйте устриці та всі канапки безкоштовно. 

 

Бронювання: 097 448 1433
 

Сніданки на Печерську

Коли: щосуботи та щонеділі, з 9.00 до 13.00

Опинившись на Печерську, не погребуйте необмеженими сніданками в ресторані «Барсук». До вашого столу – нескінченні вина, кава, чай, свіжовіджаті соки, овочі гриль, молода картопля з зеленню, млинці з м'ясом чи сиром, домашній сир з варенням, медом або сметаною, філе оселедця з зеленою цибулею, рибка в томатному соусі з овочами, канапки зі шпротами і свіжим огірком, паштети з курячої печінки та грибів, гарячі бутерброди, цукіні з часником і свіжими томатами, фаршировані яйця, салати, м'ясний пиріг, наші власноруч виготовлені сири та м'ясні спеціалітети, вафельний торт зі згущеним молоком, слойки з вишнею. Усе це розмаїття ви можете доповнити (знов-таки без обмежень) - яйцями Бенедикт з печеним на вугіллі філе скумбрії або з беконом, яєчнею з нюрнберзькими ковбасками, зеленню та картоплею, пікантною шакшукою, скремблом, сирниками і вівсяною кашею. Чекаємо вас щовікенду о 9 00. Вартість безлімітного сніданку – 199 гривень.


Бронювання: 050 386 3629
 

Одеські бранчі на Воздвиженці

Коли: щосуботи та щонеділі, з 12.00 до 15.00

Спізнилися на сніданок? Не біда! В ресторані Любчик на вас вже чекає необмежений бранч. Усе просто: сплативши 498 гривень, отримуєте доступ до невичерпних запасів устриць, бесарабського капрезе, форшмаку, паштетів з курячої печінки чи копченої скумбрії, чорноморських рачків, раків з ковбасками, казанків з мідіями, цаци, бичків, ставридки, корюшки, гріночок зі шпротами, слабосоленої чорноморської тюлечки, овочевого кав’яру, хумусу, релетиків з «синеньких» з сиром, фаршированого перцю, хрустких конвертиків з сиром і томатами, овочевого соте, солодких сирних кульок, ягід, фруктів та овочів і – звісно – вина, пива, квасу і ягідних компотів.
Кожні вихідні стартуємо о 12 00 і їмо-п’ємо д 15 00.




 

Бронювання: 050 390 6131

UP